Despre și beneficii

Ganoderma este cunoscuta inca din vechime, in Medicina Traditionala Chineza, ca fiind cheia unei vieti pline de vitalitate si longevitate. Este o ciuperca rara, cu foarte multe valori terapeutice. Studiile desfasurate de oamenii de stiinta sustin ca anumite tipuri de ciuperci ganoderma (precum Ganoderma Lucidum si Ganoderma Tsugae) au efecte  benefice in scaderea colesterolului si remedierea alergiilor inflamatorii.

Gano Excel, fondata in anul 1995 si avand obiectivul de a atinge si a schimba vietile oamenilor din intreaga lume, este una dintre cele mai mari companii de Network Marketing care ofera bunuri cu miscare rapida (FMCG) eficiente la nivel global.

Gano Excel a luat nastere in Malaysia, insa si-a castigat recunoasterea internationala in calitate de lider in cercetarea, cultivarea, productia, distribuirea si promovarea de produse inovatoare dedicate imunologiei nutritionale pe baza de Ganoderma. Gano Excel a devenit un nume important in calitate de companie cu o extindere rapida la nivel global si pionierul cercetarii, productiei si promovarii produselor pe baza de Ganoderma. In 20 de ani, Gano Excel a devenit, dintr-un mic start-up, o companie de milioane de dolari, prezenta astazi in peste 60 de tari din intreaga lume, devenind astfel cel mai mare distribuitor de produse pe baza de Ganoderma la nivel global.

Gano excel este prima companie din lume care a introdus ciuperca ganoderma lucidum in cafea si este prezenta in toata lume de peste 25 de ani, calitatea produselor fiind recunoscuta pe plan mondial si savurata de milioane de iubitori ai cafelei

Ganoderma are proprietatea de a ne oferi o verificare si de a scoate la iveala bolile ascunse in organism. Ulterior, toxinele vor fi eliminate permitand corpului sa devina cel mai bun doctor care, prin intermediul sistemului imunitar natural, sa trateze o intreaga gama de afectiuni.

Cele 7 principii ale noastre:

-CALITATEA – Ne dorim sa oferim produse de calitate prin mentinerea celor mai ridicate standarde de siguranta si control al calitatii in procesele de inventare, dezvoltare, cultivare si productie.
-ANGAJAMENTUL – Lucram la construirea unui angajament pe termen lung in afaceri, in scopul de a imbunatati sanatatea si prosperitatea oamenilor
-UNITATEA – Lucram la crearea unei legaturi stranse cu toti partenerii nostri, indiferent de cultura, rasa sau religie, astfel incat sa putem produce rezultate exponentiale
-EXCELENȚA – Ne straduim continuu sa atingem si sa depasim excelenta in tot ceea ce facem.
-INOVAȚIA – Oferirea de produse inovatoare, bazandu-ne pe cerintele, oportunitatile si nevoile pietei.
-INTEGRITATEA – Dorim sa facem intotdeauna lucrurile corecte si sa ii tratam pe ceilalti cu respect.
-FERICIREA – Suntem recunoscători pentru binecuvântarea lui Dumnezeu și pentru toate bunurile oferite și suntem foarte fericiți să le împarțim cu ceilalți oameni.



Câteva beneficii ale Ganodermei:

-Îmbunătățește circulația

-Calitate sporită a somnului

-Crește imunitatea

-Stimulează capacitatea de însănătoșire

-Stimulează staminele (mai puțină oboseală)

-Întinerește

-Atenție sporită

-Corp oxigenat

-Piele mai curată